Niin ollaan elokuussa :) 

Heinäkuussa kävimme edustamassa Suomea Tokon MM-kisoissa Pariisissa. Hieno reissu! Joukkueen kanssa oltiin tosi tiiviisti to-su kisapaikalla. Oli kyllä oikeaa arvokisafiilistä ja upeasti järjestetyt kisat!

Meille ison ongelman toi päälle karjuva liikkuri, joka ilmeisesti kuvitteli minun olevan puolikuuro. Seuruun aikana jokainen käsky tuli vierestä minua päin suoraan huutamalla, joten Kit päätti, että tuo mies käy päälle ja lähti väistämään liikkeessä niin että keskeytimme seuruun, siitä 0. Seuraavassa liikkeessä (ohjattu) liikkuri karjui luovutuksen vieressä, Kit väisti taas, siitä 5.5. Mutta sitten päästiin vauhtiin, tehtiin tosi tosi upeat luoksetulo ja ruutu. Toisessa kehässä idarissa yksi väärä asento ja tunnarissa merkkasi oman, etsi ja vasta sitten toi oman, joten tästä lähti MM-kisoissa paljon pisteitä. Sen sijaan hyppynouto ja kaukot (joo, meidän kamalat kaukot) yli 9!!! Olin tosi tyytyväinen, vaikka toki tuo seuruu harmitti ihan kamalasti. Kit on tottunut pk-puolella vaikka mihin häiriöihin ja karjuntoihin, mutta koskaan ei ole ollut itselläkään fiilistä, että liikkuri tulee iholle...

Kokonaisuudessaan joukkueena oltiin 4. Yksilön finaaliin pääsivät Katja&Zen, Jessica&Mac, Tarja&Zici sekä Heidi&Mette. Yksilömitaleja ei tänä vuonna tullut.

Hyvä meijän joukkue :)


Ruuuuutuuun :)


Siellä lepää :)